Over Fons de Wit, boekhouder in Nieuwerbrug

Voor zelfstandig ondernemers is de administratie vaak iets wat ‘ook nog even moet’. Je boekhouding kan echter veel tijd opslokken, zeker als je niet precies weet hoe het werkt. Ik maak het je graag gemakkelijk, met een duidelijk aanbod van administratieve diensten. Je mag me bovendien onbeperkt vragen stellen, zonder dat de teller gaat lopen. 


'Hoe zit dat?'

Ik haal veel plezier uit het beantwoorden van vragen. Starters lopen tegen veel nieuwe zaken aan, maar ook ervaren ondernemers bellen me regelmatig op. Over de kilometerregistratie van de auto bijvoorbeeld. Of, zoals laatst, bij het kopen van een elektrische motor. Na zo’n vraag verdiep ik me helemaal in de bijbehorende aftrekposten en subsidies. Het geeft veel voldoening ondernemers op die manier verder te helpen.

Al heel wat cijfers op hun plek gezet

Het begon allemaal bij de Rabobank, met het handmatig inpakken van rekeningafschriften. Uiteindelijk heb ik daar 30 jaar gewerkt, opklimmend via Hoofd Administratie tot Manager Bedrijfsvoering. Daarna heb ik bij verschillende bedrijven als administrateur gewerkt, onder meer bij een accountantskantoor en het Watersportverbond. Nu verzorg ik als zelfstandige de boekhouding van andere zzp’ers.

Ik breng graag overzicht in je administratie

Wil je dat ik voortaan al jouw vragen over aftrekposten, btw en je urenregistratie beantwoord? Bel me voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak: 06-22339956.